Ekstremsportbygden & natureldoradoet Voss

Scroll ned

Ekstremsportbygden & natureldoradoet VossSkitur før jobb?
Eller bade i Vangsvatnet?Kjenn adrenalinet bruse i kroppen enten du vil rafte, padle, sykle, hoppe i fallskjerm, fly i vindtunnel – eller mer ned på jorda aktiviteter som å gå eller stå på ski, bade i Vossabadet eller Hagahaugen terapibad. Vangsvatnet innbyr også til en forfriskende dukkert året rundt. Med Voss Gondol er fjellet lett tilgjengelig både for barn, eldre og ekstremt aktive. Livet på Voss er langt i fra kjedelig!Landlig & sentralt i gangavstand til Vangen

Det fine med å bo i Vatletun er at du bor nær det meste. Bare ett minutt unna til fots finner du Amfi med både apotek, dagligvare og mye mer. Det er også et godt utvalg med serveringssteder i området og et stort mangfold av aktiviteter både ute- og innendørs.


Åpne nabolagskart (PDF)


Beliggenhet
Kom raskt til fjells med Voss Gondol!Vossabadet – god plass til både mosjonister og aktive svømmere.Voss har Vestlandets største skianlegg med 40 km preparerte løyper og elleve skiheiser.Fly på Voss vind.Mange muligheter for både tur- landevei og stisyklister.Hoppe i fallskjerm? Garantert en opplevelse for livet.Prestegardsmoen turløype.Gå eller stå på ski.11 minutt til Vangen1 minutt til AmfiVoss StasjonRafting i Strandaelva eller Raundalselva.


Grønne & sosiale uterom


På Vatletun får du gleden av å nyte tiden ute så vel som inne. Når alle byggetrinn er ferdigstilt vil det bli flere grønne ute-rom, lekeplasser og til og med en ballbane. Perfekt, enten du er stor eller liten. Uteområdene vil bli utstyrt med flere sittesoner med både benker og bord. Mingle med naboen, piknik med venner eller bare rusle deg en liten tur.Flotte og grønne sosiale uterom
Illustrasjonsbilde. Avvik vil forekomme.Nyt tiden ute!Lekeplasser for de minsteBallbane


Før/etter illustrasjon fra VatletunDra i streken for å se hvordan Vatletun er planlagt å bli etter utbyggingen. Illustrasjonsbilde. Avvik kan forekomme.


På salgstidspunktet er ikke byggetrinn 3 prosjektert ferdig. 3D-illustrasjonen er av illustrativ karakter. Avvik og endringer vil forekomme.

Ønsker du å bo på
Vatletun?Ta kontakt med en
av våre meglere.

Therese Fimland
Salgsleder Nybygg | Fagansvarlig | Partner
Mobil: 977 24 706
E-post: tf@kapa.noThor-Kristian Johannessen
Daglig leder | Partner
Mobil: 916 88 655
E-post: tkj@kapa.noBjørnar Berg
Eiendomsmegler
Mobil: 488 88 468
E-post: bb@kapa.no