Salget har startet!
Trinn 2

Illustrasjonsbilde fra Hus C. Avvik vil forekomme.

Salget har startet!Forhåndssalg for BOB-medlemmer ble avsluttet 27. november 2023 kl. 15.00.Ønsker du å kjøpe en av de ledige leilighetene kan du:


Kontakte megler Levere elektronisk kjøpetilbud


Er du ikke BOB-medlem? Bli medlem du også!Er du ikke BOB-medlem kan du enkelt melde deg inn i dag. Medlemskap er en forutsetning for å kunne kjøpe og bo på Vatletun.

Det er en fordel å være i lag.


Bli BOB-medlem

Elektronisk kjøpetilbudFor å levere kjøpetilbud benyttes lenke til digitalt kjøpetilbud for den aktuelle leiligheten. Skjema for hver leilighet finner dere i boligevelgeren. Digitalt skjema signeres med BankID. Kontakt megler ved spørsmål til utfylling, eller dersom dere ønsker tilsendt skjema for manuell utfylling, uten bruk av BankID.Oversikt over elektronisk kjøpetilbud (kjøp nå) finner du under ledige leiligheter i:


Boligvelger Prisliste


Gunstige boliglån hos Fana Sparebank for deg som er BOB-medlemSom BOB-medlem får du svært gode rentebetingelser hos vår samarbeidsbank Fana Sparebank. Det tilbys tre ulike boliglån.


BOB Startlån – for førstegangskjøpere mellom 18 og 34 år


Som førstegangskjøper er det ofte vanlig med mangel på egenkapital som gjør det ­vanskelig å kjøpe sin første bolig. BOB og Fana Sparebank ønsker å hjelpe deg med det. Gjennom vårt samarbeid BOB Startlån kan unge voksne mellom 18 og 34 år søke boliglån i Fana Sparebank, for kjøp av både ny og brukt bolig. Dette uavhengig av om man har mye eller lite egenkapital. BOB Startlån kan være løsningen hvis du mangler egenkapital, men har høy nok inntekt.BOB boliglån ung – for deg mellom 18 og 34 år


Er du under 34 år og har kommet inn på boligmarkedet ­allerede tilbyr vi et eget bolig­lån med en svært konkurransedyktig rente. Du kan låne inntil 85 prosent av boligens verdi. Det er også mulig å få 100 prosent finansiering, dersom du kan stille ­sikkerhet for eksempel i foreldre sin bolig. Du beholder den gode renten etter at du fyller 34 år, og du kan søke lånet flere ganger. Hvis dere er to som søker sammen, er det alderen til den yngste som teller.BOB boliglån – for deg over 34 år


Er du over 34 år og trenger et «vanlig boliglån», tilbyr Fana Sparebank sammen med BOB en av markedets beste rente­betingelser.Har du spørsmål?


Ta kontakt med Fana Sparebank sine rådgivere for å få gode råd og hjelp til å kjøpe ditt drømmehjem.Les mer og søk om BOB boliglån her
Ønsker du å bo på
Vatletun?Ta kontakt med en
av våre meglere.

Therese Fimland
Salgsleder Nybygg | Fagansvarlig | Partner
Mobil: 977 24 706
E-post: tf@kapa.noThor-Kristian Johannessen
Daglig leder | Partner
Mobil: 916 88 655
E-post: tkj@kapa.noBjørnar Berg
Eiendomsmegler
Mobil: 488 88 468
E-post: bb@kapa.no